Hallo Mooi Mens,


Ik ben Iris. Welkom op mijn pagina. Ik ben begonnen met schijven toen ik iemand heb ontmoet waar ik een hele sterke zielsverbinding mee voelde. Sinds die tijd schrijf ik bijna dagelijks blogs over Zelfliefde, Liefde, Bewustwording, Zielsliefde, Soulmate, Persoonlijke ontwikkeling en alles wat in mij op komt.

Wie ben je? Ben je wel gelukkig? Wat is geluk eigenlijk? Is dit nu het leven? Vaak gaan deze vragen een rol spelen als er iets ingrijpends is gebeurd in je leven. Je bent misschien ernstig ziek geworden, je hebt een burn-out gekregen of je bent iemand tegen gekomen die jou tot op je ziel heeft geraakt.
Je vertrouwde leventje is omver geblazen. En nu?

Ga je je hart volgen of blijf je vasthouden aan het vertrouwde?

Ik ben nooit goed geweest in de liefde. Hierdoor heb ik al veel "meegemaakt". Toen ik uiteindelijk single mama werd heb ik besloten dat het tijd werd om eens eerlijk naar mezelf te gaan kijken. Ik ben toen begonnen aan een reis naar mezelf!

Door mijn eigen ervaringen heb ik nu heel veel inzichten gekregen die mij helpen te groeien. Deze inzichten deel ik ook op mijn Facebookpagina.

Nu heb ik dan ook een online cursus gemaakt die jou de weg kan wijzen tot jezelf.
Vaak heb ik een beeld in mijn hoofd en dan komt de tekst vanzelf op papier. Ik noem het mijn “ziengedachtes". Laat je meevoeren door deze mooie gedachtes. Laat je raken. Begin te lopen op de weg naar jezelf.

Heb je het idee dat je op de verkeerde weg zit? Weet je niet meer welke kant je op moet? Heb jij je "tweelingziel" ontmoet en ben je van je omver geblazen? Waarom gaat die ander nu niet gewoon weg uit je hoofd? Misschien kan ik je inzichten geven waardoor je weer verder kan.

 

Mijn cursus kan je hier bestellen en mijn blogs lees je op mijn Facebook pagina of op mijn andere website IrisSelder.nl

Liefs Iris